![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak bez udziału php i ajax'a zbudować w JS przeglądarkę struktur katalogów na dysku lokalnym ? Czy jest to w ogóle możliwe (bezpieczeństwo użytkownika) ? Jak w temacie - potrzebuję stworzyć taki komponent , aby uzyskać ścieżkę od litery dysku do folderu. Pozdrawiam -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie jest możliwe. <input type="file"> nie wystarczy?
EDIT: Cytat ścieżkę od litery dysku do folderu Nie każdy system ma coś takiego jak "litera dysku" Ten post edytował radex_p 11.05.2008, 17:14:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje rozwiązania pozwala wskazać plik a nie folder... napisałem popupa (ajax+php) i zniego pobieram path do folderu (działa też pod linuxem)
jeśli jednak jest możliwe zrobienie tego w JS, to jestem bardzo zainteresowany ![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:03 |