![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Użytkownik wybiera sobie z listy
Po wybraniu wyświetlają mu się wyniki posortowane tak jak wybrał Mam nadzieje że ktoś pomoże |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Na razie nie widać abyś w jakikolwiek sposób próbował to rozwiązać samodzielnie. Oczekujesz gotowca? Jest od tego odpowiedni dział.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
zrob sobie formularz get i sortowanie bedzi z urla czytalo. np. index.php?sort=1 i robisz switch'a z odpowiednikami i sortujesz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tu widze tylko jedna opcje sortowania (ostatnia). 1. dodajesz value do <option> <option value="todays">Dzis dodane</option> itd. 2. potem rozpoznajesz co masz w $_POST['sortowanie'] (ew $_GET, bo nie wiem czego uzywasz) if ( $_POST[.... ) { ... } 3. na podstawie tych danych zmieniasz SQLke ktora zawsze i tak zwraca ci te same dane
modyfikujesz WHERE ... 4. dodajesz opcjonalne sortowanie (ORDER BY ... ASC) -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:58 |