![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-wasilek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taki css:
Kod #menu { width: 100%; top: 0em; left: 0em; background: #3EED2C; height: 4.5em; } #menu ul { list-style: none; bottom: 0em; left: 1em; } #menu li { display: block; float: left; } #menu li a { color: #fff; display: block; padding: 0.75em 1.25em 1.25em 1.25em; text-decoration: none; } #menu li a:hover { background: #39A404; } A html mam taki: Kod <div id="menu"> <ul> <li><a href="#">Mwenu</a></li> <li><a href="#">Mwenu</a></li> <li><a href="#">Mwenu</a></li> <li><a href="#">Mwenu</a></li> </ul> </div> Co zmienic w css zeby wszystkie linki byly wycentrowane a nie po lewej stronie? Gdy w #menu li daje float: center; to nie dziala i wszystkie linki sie pokazuja pionowo zamiast poziomo ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-wasilek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety, ale nadal te linki sa po lewej stronie ;/ Sam sobie nie umie z tym poradzic juz od 4 nad ranem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-wasilek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety to tez nie dziala.. Co masz na mysli "wycentrowac marginesy li"?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 36 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował woj_tas 10.05.2008, 08:43:00 -------------------- |
|
|
-wasilek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Teraz jest wysrodkowane, ale nie wyswietlaja sie wszystkie pozycje.... ;/ Nie wiem kombinuje od samego poranka i nic nie pomaga;/
|
|
|
![]()
|
|
jak sie nie wyswietlaja wszystkie to zmniejsz margines i juz;]
|
|
|
-wasilek- |
![]()
|
Goście ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |