![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z formularzem jest plik html z flashem i jest tam formularz niestety nie pobiera danych z pól wysyła za to mejla po kliknieciu w button.
we flashu na przycisku ustawiłam Kod on(release) { Name = userName.text; Email = userEmail.text; Message = userMessage.text; loadVariables("contact.php",'POST'); } obok jest button reset Kod on (release) { userName.text = ""; userEmail.text = ""; userMessage.text = ""; } zrobiłam plik php z zawartoscia
przycisk reset działa prrzycisk submit: efekt jest taki że wysyła pusty list ze słowami Name: E-mail: Comments: niestety nie wysyła tresci wprowadzonych do pól. Prosze o pomoc gdzie szukać błędu i co nim może być. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Spróbuj zamienić $HTTP_POST_VARS na $_POST - może pomoże. Nie miałem do czynienia z flashem ale dziwnie wygląda funkcja loadVariables() - nie podaje się tam jakie zmienne mają być przesłane?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to niestety nie to
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 04:08 |