![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
I kod pola textarea
I chce by po wybraniu napisu z pola wyboru pojawiał się on w polu textarea i wszystko jest dobrze ale jak wybiorę pierwszą opcje czyli Pending to w polu textarea wyświetla się Pendingundefined jak wybiorę Accepted to wyświetla się Acceptedundefined Za każdym razem dodaje się undefined a chce by wyświetlał się napis wybrany z listy czyli np. wybiorę Pending to się wyświetli Pending Wie ktoś gdzie zrobiłem błąd
Powód edycji: Zostałeś juz raz upomniany za pisanie postu dużymi literami co utrudnia czytanie to juz drugi raz dlatego zostajesz ukarany ostrzeżeniem. // Piniek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pokaz funckje addtext() i pomniejsz tekst bo sie zle czyta
![]() Ten post edytował marcio 8.05.2008, 19:44:51 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale tam jest wszystko dobrze chodzi o to że błąd jest gdzieś tu
Jak dam taką funkcję to wszystko jest ok.
I wtedy jak coś wpisze w pole textarea i zaznaczę ten tekst i wybiorę coś listy to jest ok znaczniki mi się dodają i tekst mam tak mój tekst A chcę zrobić by wybierało się sam napis i sam napis się dodawał do pola textarea Ten post edytował vdkopec 8.05.2008, 19:59:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 17:10 |