![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wczoraj przeglądałem sobie forum, nie jestem pewien czy na pewno widziałem to tutaj. Ale nie mogę już tego znaleść. A chodzi mi o skrypt, w którym mógłbym dopisać adresy stron i on by sprawdzał czy mój link tam jest, lub chociaż taki, w którym mógłbym wpisywać adresy i sprawdzać czy są tam moje linki. Bo tak sprawdzać wszystkie strony na, których powinien być mój link nie ma sensu. Z góry dzięki za pomoc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chyba curl+wyrazenia regularne
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jaśniej jestem w php laikiem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 3 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc napisanie czegoś takiego nie będzie trudne:
no wiec zaczynamy budować klasę
a co do curl
dodatkowo sprawdzamy stan etc strony... albo poporstu samo
A i napewno da sie krucej ale nie maiłem czasu.. ![]() Ten post edytował Landon 8.05.2008, 21:53:41 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
A mógłbyś napisać jak to użyć? Bo zrobiłem dokument php i wkleiłem trzy kody jeden pod drugim i wywala błąd
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pitu120: a moze bys poznal podstawy php (to bys poradzil sobie z wklejeniem skryptu), i POKAZAL tresc bledu.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Tak nie miałem jeszcze takiego problemu ze skryptem, żebym nie wiedział jak go wkleić a błąd to:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Jak sama treść błędu mówi, funkcja file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual potrzebuje jednego argumentu, po więcej informacji odsyłam do manuala.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 3 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawne jest to pierwsze:
a to drugie zastępujesz za to co teraz o ile chcesz curla ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:31 |