![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosiłbym was o kilka słów na temat tego layoutu. Zastosowanie dla firm IT i nie tylko. Z góry śliczne dzięki. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesteś pewien, że masz skalibrowany monitor?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie widać... w sensie, że mnie po oczach całość razi. Zwłaszcza logo. Łał
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Design oceniam bez czytania dotychczasowych wypowiedzi żeby niczym się nie sugerować. Ogólnie: nie podoba mi się. Wszystko strasznie wielkie, umiejscowienie menu poza ekranem widocznym przy wejściu to bardzo kiepskie rozwiązanie (nowatorskie?). Górna część strony kojarzy mi się z zakładem pogrzebowym, szczególnie ten szary box - no sorry, centralnie nekrolog/nagrobek. Środkowa strefa: gradienty sprawiają wrażenie brudnych. Ludki przy newsletterze wyglądają bardzo prymitywnie i koajrzą mi się z jakąś czarną magią
![]() ![]() Grafik ze mnie żaden ale mi się kompletnie nie podoba. Miernota *. * bez urazy Ten post edytował phpion 7.05.2008, 19:47:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi też nieszczególnie się podoba. Brzydki zielony, oliwkowy (fuj!), dziwny czerwony z przejściami do szarego - to kompletna tragednia. Etykiety przy formularzu kontaktowym mają przez to tło trochę słaby kontrast. No nie wiem. Szczerze mówiąc - zacząłbym od początku.
Pozdro. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cod o pierwszych 2 wypowiedzi, to ja wszystko widzę, ale deign jest ogólnie brzydki. Kolory nie pasują, a wszytko wygląda jak na zakład pogrzebowy (jak napisał phpion).
3/10 za to, że cos jest i widziałem gorsze ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do mojej poprzedniej wypowiedzi, mam oczy zamglone i na mocniejsze kolory po prostu mnie razi. Tak jest jak całe dnie czytasz
![]() Teraz po obejrzeniu, nadal mi się nie podoba. Kolory nie dobrane, układ też nie zachęca, choć nie jest zły. Poprawić kolory i jak powiedział ~phpion jakieś wstawki IT ![]() Ten post edytował bim2 7.05.2008, 20:54:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem... Nie podoba mi się odcień szarości, ten w Wyszukiwarce i Newsletterze jako tło. No i ten Pan trzymający laptopa, wygląda jakby załatwiał bardzo przyziemną sprawę
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:12 |