![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanko czy wie moze ktos jak sie obslugje baze danych na stronie http://www.tripod.lycos.co.uk ! bo zrobilem aktywacje baze dziala ! spoko tylko jak ja teraz mam sie nia poslugiwac nie znalazlem zadnego odnosnika do phpadmin! Jak ktos wie niech mi pomoze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2003 Skąd: z miasta :D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy sie zalogujesz, klikasz na My account(w menu po lewej stronie), później na dole na zielony obrazek z podpisem PHP4U, a pochwili zobaczysz przed soba napis Menage your detabase iw szystkie dane dotyczace twojej bazy danych.
-------------------- Php - Beginer, MySQL - Beginer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki wielkie za pomoc !
|
|
|
![]()
|
|
Teraz mam pytanko numer 2 ! wiem jak baze uruchomic i tak dalej !
ale mam problem jaki jest adres tej bazy bo to znowu jest zamiochane strasznie ! i kurde co mam wpisac w prefix dla tabel ? bo host to chyba http://members.lycos.co.uk/ ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie w host wpisujesz localhost a w prefiksie to juz jak chcesz np. phpbb_
|
|
|
![]()
|
|
aha rozumiem
![]() a co polecacie na baze mysql i php ! zeby dzialalo na kompie w domku ? I jeszcze jedno pytanko ! czy jak mam nadne przez lycos Database profiteksosnowiec_uk_db ! to mam tak wpisac w tabeli ? ! user name musze dac nazwe konta a reszte czyli haslo i tamto sobie sam ustalam ? bo kurde jak wchodze na lycos na baze to mam Password: no password needed ! nie czaje wlasnie tego ! zdeczka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:13 |