![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 5.03.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na dole podaje link do strony którą własnie dokańczam, problem pojawia się gdy chce zapisac wartosci po prawej stronie, date i nr faktury, zamiast zapisywac ich i poprostu wyswietlac kod się zapetla
Prosze o sugestie i ponizej link http://knd.ath.cx/~transport/tabela_zlecen/index.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sorki ale nie rozumiem zabardzo o co chodzi....
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 5.03.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygląda to tak.. kod sprawdza czy istnieje zawartosc pola "data wplywu dokumentów" w mysql'u, jesli tak to ją wypisuje, jesli nie to wyswietla textarea, i prosi o poda
ie wartości, tak samo jest z "numer faktury", ciezko opisac mi ten problem, poniewaz go nie rozumiem, najlepiej sprawdzić jak to działa na stronie, (podawalem juz link), |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem za bardzo o co chodzi ale zrobiles cos zeby sprawdzic ze dane dane zostaly zmienione jakis warunek czy cos trzeba by sprawdzic
if($wiersz['DATA_WPLYWU_DOK']=='') spróbuj tak mam pewne podejrzenia Ten post edytował szawel 5.05.2008, 20:26:39 |
|
|
![]()
|
|
spróbowalem, tak, ale nic to nie zamienilo..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if(strlen($wiersz['DATA_WPLYWU_DOK'])<2)
|
|
|
![]()
|
|
ehh tez, nic ;/
wszystko juz smiga, kolizja zmiennych, 2 razy wykozystywalem id, nie zmieniając jego nazwy i 2 razy wykonywane bylo zapytanie sql, tworząc pusty wpis, aktulaizując drugi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 21:02 |