![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie,
mam pewnien problem - moze bedziecie w stanie mi pomoc... Otoz potrzebuje w trakcie trwania sesji zmienic wartosc zmiennej sesji ..... I nie chodzi tutaj o przypisanie konkretnej nazwy tylko aby session_start() wygenerowal 2 raz zmienna. Da sie cos takiego zrobic ? Pytam - poniewaz wydaje mi sie ze juz wszystkiego probowalem i nie daje juz rady ![]() HELP. Pozdrawiam Ten post edytował ayeo 5.05.2008, 16:39:44
Powód edycji: dodanie tagu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Starogard GD->Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do czego Ci taki zabieg jeżeli można wiedzieć może da sie inaczej to rozwiązać
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Tobie o id sesji ? Jeśli tak to zajrzyj tutaj.
-------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Chodzi Tobie o id sesji ? Jeśli tak to zajrzyj tutaj. A wiesz ze to czytalem ... Ehhh... chyba musze wziac urlop :] Pozdro i dzieki - jutro sprawdze jak dziala. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:54 |