![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
" BI3.pl to strona dzięki której możesz wrzucać dowolne pliki graficzne szybko, prosto, bez rejestracji, a przede wszystkim za darmo! Wrzucaj co tylko zechcesz, nie dbaj o żadne regulaminy, bo ich nie ma! Bądź wolny! "
Koncepcją strony jest to żeby była prosta, szybka i bezproblemowa w obsłudze nawet dla największych laików. http://www.bi3.pl Zapraszam do testowania i oceny ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosta i czytelna strona główna.
Kod XHTML 1.0 Transitional - niektóre znaczniki do poprawy. Trochę kłóci mi się to "(...) pliki graficzne (...)" i "Wrzucaj co tylko zechcesz (..)" w zestawieniu z tym "Dozwolone pliki: GIF, JPG, PNG, BMP." to mogę co chce czy nie? :] I komunikat o błędzie mógłby być trochę inaczej ostylowany. I jak wysyłam pusty formularz to pokazuje jakiś "Brak" biały na białym tle - ale o co chodzi nie wiem. :] Tak samo ja odwołam się do nieistniejącego pliku - też nic nie pokaże. Jak spojrzę w kod to wiem co się stało, ale nie każdy to robi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijając ocenę strony.
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale nie zamieszczając żadnego regulaminu niezbyt mądrze robisz. Czemu? A co jeśli ktoś umieści na serwerze nielegalne treści? Ty te zdjęcia hostujesz, są na Twoim serwerze, za Twoją zgodną i jesteś za nie odpowiedzialny. Co więcej samo posiadanie takich treści jest niezgodne z prawem. Regulamin nie jest po to żeby ograniczyć użytkownika ale głównie po to by zabezpieczyć usługodawce. No chyba, że serwer stoi na platformie wiertniczej która proklamowała niepodległość ![]() W takim wypadku użyj wyobraźni i powiedz czy chcesz pomagać w rozpowszechnianiu takich materiałów i jest to w zgodzie z Twoim kodeksem moralnym. -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Prosto, ładnie, konkretnie i bez żadnych wodotrysków. To takie pierwsze odczucia po otworzeniu owej stronki. Regulamin zdecydowanie dobrym pomysłem
![]() Ocena 9/10 PS. Będzie 10 jak dorzucisz więcej obsługiwanych formatów i klepniesz jakiś regulamin ja napisał empathon zapobiegający rozpowszechnianiu treści nielegalnych co mogło by sie kłócić z Twoim kodeksem moralnym ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Prosta i czytelna strona główna. Kod XHTML 1.0 Transitional - niektóre znaczniki do poprawy. Trochę kłóci mi się to "(...) pliki graficzne (...)" i "Wrzucaj co tylko zechcesz (..)" w zestawieniu z tym "Dozwolone pliki: GIF, JPG, PNG, BMP." to mogę co chce czy nie? :] I komunikat o błędzie mógłby być trochę inaczej ostylowany. I jak wysyłam pusty formularz to pokazuje jakiś "Brak" biały na białym tle - ale o co chodzi nie wiem. :] Tak samo ja odwołam się do nieistniejącego pliku - też nic nie pokaże. Jak spojrzę w kod to wiem co się stało, ale nie każdy to robi. Kod, rozumiem ![]() No też właśnie zastanawiałem się jakie typy plików graficznych powinny być jeszcze obsługiwane, macie jakieś pomysły może? --- Co do rozpowszechniania nielegalnych treści to zgodzę się, będzie trzeba coś umieścić ![]() Ten post edytował Fsh 4.05.2008, 16:14:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie miałem czasu żeby testować dokładnie, ale próbowałem wgrać plik jpg 2,63MB i wyświetliła mi się biała strona.. W związku z tym nie miałem czego oceniać
![]() -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 6 Dołączył: 23.03.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.bi3.pl/img/4342Piorun I.JPG
No mi się udało wgrać (ok 700KB ![]() Moim zdaniem bardzo fajne. Proste i bez pierdół ![]() -------------------- Pracuję na: Apache 2.2.4, MySQL 5.0.20a, PHP 5.3.0
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.bi3.pl/img/4342Piorun I.JPG No mi się udało wgrać (ok 700KB ![]() Moim zdaniem bardzo fajne. Proste i bez pierdół ![]() Cytat(BI3.pl) Not Found
The requested URL /img/4342Piorun was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------- DevBlog - http://www.bartekrogus.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 6 Dołączył: 23.03.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż, powiem, że wstawianie spacji w adresie jest mało praktyczne
![]() tak czy inaczej zdjęcie jest fotka Ten post edytował Trobin 6.05.2008, 15:29:07 -------------------- Pracuję na: Apache 2.2.4, MySQL 5.0.20a, PHP 5.3.0
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:58 |