![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego tablica tablica_m jest pusta ? Mam błędy w linii 101 i 103 ale nie wiem o co chodzi .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 463 Pomógł: 49 Dołączył: 27.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze to ze po instrukcjach warunkowych nie daje się średnika ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skasowałem średniki po if tak samo się zachowuje jak wcześniej. Biorę udział w kursie z php dla początkujących i w materiałach są średniki po if
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 8 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzałem kod pobieżnie i moim zdaniem tablica jest pusta, ponieważ nie deklarujesz jej ponownie po przeładowaniu strony.
Aby to rozwiązać możesz: a) Przekazać jakoś wynik losowania do kolejnej podstrony (sesja lub ukryte imputy). ![]() Generalnie dużą część kodu zdublowałeś, dałoby się prościej i ładniej, ale skoro piszesz, że to kurs dla początkujących to i tak nieźle. No i tak jak poprzednika denerwują mnie te średniki po ifach ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 13 Dołączył: 16.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sredniki wystepuja po liniach kodu a nie blokach kodu w klamrach wiec nalezy na poczatek pousuwac wszystkie sredniki za if, for, while itp.
P.S.: Radze sie najpierw nauczyc PHP krok po kroku a nie brac sie od razu za takie cos bez podstawowej wiedzy. Najlepszy kurs to MANUAL ![]() Ten post edytował PiXel2.0 5.05.2008, 17:07:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:44 |