|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć
mam pewnien problem, spedziłam juz nad nim kilka dni i nic :/ Chodzi mi o umieszczenie odsyłacza, który po na ciśnieciu znajdzie się w <div id="tresc"> Zmienną #tresc mam ustawiną w CSS, podczas naciśniecia kolejnego odsyłacza, już tamten pierszy znikniknął a na jego miejsce pojawił się nowy o to kawałek kodu: <ul class="nawigacja"> <li> <a href="/"> laptop </a></li> <li> <a href="/index.php"> Opinie </a></li> <li> <a href="/index.php"> O firmie </a></li> <li> <a href="/index.php"> Kontakt </a></li> </ul> ......... ......... ......... <div id="tresc"> chciałabym aby własnie tu wyświetlił się opis o fimie </div> <div id="tresc2"> chciałabym aby własnie tu wyświetlił się kontakt </div> |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
To ma niewiele wspólnego z PHP - bardziej z techniką AJAX, z która powinnaś się zaprzyjaźnić.
Polega ona na wysłaniu żądania wyświetlania strony w tle (bez przeładowania strony), a dane odbiera się w Javascript. Wtedy możesz te dane po prostu umieścić (poprzez document.getElementById('div').innerHTML=obiektAjax.responseText) w dowolnym miejscu strony. Na forum jest wiele tematów poruszających ten problem. Przenoszę na Ajax Pozdrawiam p.s - dodaj bbcode do listingów -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 02:37 |