![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WITAM
Mam taki malutki problemik mianowicie chciałbym sprawdzić co użytkownik przesłał wiec stworzyłem sobie tablice z wszystkimi mozliwościami i teraz sprawdzam czy jakaś z wartości jest ustawiona w POST jesli tak chciałbym wpisać ją do tablicy. Wszystko byłoby ładnie pięknie gdybym nie musiał wpisywać klucza tylko samą wartość. Dla samej wartości śmiga wyśmienicie. Tak wiec chciałbym zachować określony klucz z określoną wartością. Jest ktoś w stanie mi pomóc??
PS. sorki ale pisalem w pośpiechu Ten post edytował ayeo 3.05.2008, 12:54:46
Powód edycji: dodanie tagu
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-->
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie to nie może być takie banalne zaraz sprawdze
![]() nie no żądzi takiego czegoś szukałem dzieki wielkie POZDRAWIAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Proszę uzupełnić temat o brakujący tag.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:38 |