![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I znowu proszę o pomoc.
Ponieważ staram się zrobić porządek z moją stroną www. Mianowicie Jeśli korzystam z systemu szablonów SMARTY . To kodowanie znaków np:
TO kodowanie znaków ma się znajdować w pliku index.php czy ma się znajdować w pliku start.tpl ![]() O to jest pytanie bo jeśli będzie w obydwu tych plikach to sotrona działa lecz po wyświetleniu wyniku powiela się np: body oraz I nie wiem co wybrać żeby roboty przeszukujące witrynę lepiej ją klasyfikowały. PROSZĘ O POMOC. Ps. ewentualnie pokażcie mi schemat jak i gdzie to ma być. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 37 Dołączył: 1.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako, że jest to kod html a więc forma widoku to kodowanie powinno znaleźć się w szablonie Smarty.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kodowanie powinno znaleźć się w header a nie meta i które i tak zostanie zignorowane jeżeli serwer wysyła nagłówki.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 20:12 |