![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Już prawie doszedłem do rozwiązanie mojego problemu , ale znowu utknąłem. Już skrypt JS przekazuje mi zmienną i jest super tylko , że przekazuje mi ostatnie ID z tabeli a nie wszystkie. Pętla wygląda tak
Rysuje piękną tabelkę ale we wszystkich wierszach mam ID=12. Co jest jeszcze nie tak. Skryptu JS nie mogę dać na początku bo wtedy nie ma połączenia z bazą i nie ma w ogóle wartości ID. Pomóżcie Redelek Ten post edytował redelek 2.05.2008, 12:47:10 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
id dodaje ci dobrze. problem polega na tym, że w pętli 12 razy definiujesz tą samą funkcję js z różnymi id w środku ... siłą rzeczy przywywołaniu zostanie użyta ostatnia definicja (ta z id=12), przerób ten kod np. tak:
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
--redelek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
id dodaje ci dobrze. problem polega na tym, że w pętli 12 razy definiujesz tą samą funkcję js z różnymi id w środku ... siłą rzeczy przywywołaniu zostanie użyta ostatnia definicja (ta z id=12), przerób ten kod np. tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak jak pokazałeś , ale niestety nic to nie dało. Teraz okienko w ogóle nie wyskakuje. Wydaje mi się że nie wie skąd pobrać to +id . -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
źle ci się wydaje, musisz mieć jeszcze jakiś inny błąd. pokaż kod HTML który generuje ci ten skrypt ...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
źle ci się wydaje, musisz mieć jeszcze jakiś inny błąd. pokaż kod HTML który generuje ci ten skrypt ... Cały skrypt wygląda tak
Ten post edytował redelek 3.05.2008, 09:34:49 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
czy ja piszę nie po polsku?
Cytat pokaż kod HTML który generuje ci ten skrypt ... kod HTML to nie kod PHP ... ale i tak widzę, gdzie skopałeś ... masz: Kod function openmypage(){ ajaxwin=dhtmlwindow.open("ajaxbox", "ajax", "szczeguly.php?id_s="+$id, ... a ja ci przecież napisałem: Kod function openmypage(id){ ajaxwin=dhtmlwindow.open("ajaxbox", "ajax", "szczeguly.php?id_s="+id, ... dopisz id gdzie trzeba, wywal zbędny $ i będzie dobrze ... a swoją drogą ciekawe - daję ci gotowca, a ty zamiast skopiować to przerabiasz po swojemu i dalej narzekasz że nie działa ... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]()
|
|
dopisz id gdzie trzeba, wywal zbędny $ i będzie dobrze ... a swoją drogą ciekawe - daję ci gotowca, a ty zamiast skopiować to przerabiasz po swojemu i dalej narzekasz że nie działa ... Ale ja jestem szalenie wdzięczny. Nie zwróciłem uwagi w function openmypage(id) ![]() Dziękuję ślicznie i kłaniam się po pas mistrzowi . Super teraz wszystko działa, DZIĘKI DZIĘKI ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:17 |