![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Znalazłem na http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/...indow/index.htm ładne wyskakujące okienko. Skrypt wygląda tak
I działa tak jak chcę. Problem jest w tym że muszę przekazać numer rekordu z bazy,a nie wiem jak to się robi w JS. Chodzi mi o to że w php to link wyglądał tak
Niestety jak go przenoszę o JS nic się nie dzieje, nie jest przekazywany nic ![]() Może ktoś mnie naprowadzić? Widziałem kilka rozwiązań tu na forum takich jak ale to u mnie nie działa lub nie umiem doczytać się czegoś między wierszami. Będę wdzięczny za pomoc Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprostu. Musisz w PHP wyechoować kod JS (czyli nic nadzwyczajnego - musi być on jedynie poprawny pod względem składni JS)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprostu. Musisz w PHP wyechoować kod JS (czyli nic nadzwyczajnego - musi być on jedynie poprawny pod względem składni JS)
No dobra to fajnie się wyświetla ale jak to wpleść w to
Muszę mieć wysłany parametr szczegoly.php?id= i tu wpisać qwerty ![]() Ten post edytował redelek 2.05.2008, 10:03:21 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:00 |