![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem, chciałbym skrypt, ktory usuwałby () przykładowo mam cos takiego: jan()kowalski Chcialbym aby bylo cos takiego: jankowalski Pozdrawiam, conix -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki
![]() Moze jeszcze moglbys napisac mi cos takiego, ze wpisuje to do polatextowego, klikam OK i wyswietla gotowe? A i ten skrypt musi zamieniac nie tylko jan()kowalski ale z 300 imion i nazwisk. Edit: Zmiana zapotrzebowania ![]() Potrzebuje skryptu, który przeksztalci mi to: ------ cos --- cosek cos -----cos Na: cos,cosek,cos,cos Bardzo mi zależy ![]() Pozdrawiam, conix Ten post edytował conix 1.05.2008, 18:11:01 -------------------- Jeśli pomogłem kliknij na Pomógł
Jeśli nie pomogłem kliknij na Pomógł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki ![]() Moze jeszcze moglbys napisac mi cos takiego, ze wpisuje to do polatextowego, klikam OK i wyswietla gotowe? A i ten skrypt musi zamieniac nie tylko jan()kowalski ale z 300 imion i nazwisk. Edit: Zmiana zapotrzebowania ![]() Potrzebuje skryptu, który przeksztalci mi to: ------ cos --- cosek cos -----cos Na: cos,cosek,cos,cos Bardzo mi zależy ![]() Pozdrawiam, conix Hmm pobaw sie tablicami nie wiem sam sprobouje
EDIT: cos takiego? tylko nie wiem jak dodac przecinki daje str_replace zeby zamienic spacje na , ale nic Zle to troche robie i dlatego bo wynik to pierwsza komurka tablicy po explode Ten post edytował marcio 1.05.2008, 19:41:17 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:43 |