![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak sie zastanawialem, jakby sie przyjal pomysl automatycznego odswiezania forum. Chodzi poprostu, aby dac reload stronce, na ktorej sa wyswietlane topici / posty. Bo jak mam powiedzmy otwartych 5 okienek, każde z innym działem to łatwiej by mi było zajżeć tylko na każde co pare chwil, niż 5* (zajżeć, odświeżyć, poczekać). Moze wyda wam sie glupie - coz, tak tylko postanowilem rzucic pomysl :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
głupie, powiedzmy ze czytam dłuuugi post a tu nagle mi sie strona odswierze ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to mozille mają
ale jak ja sobie odświeżę stronkę to na 3sek znika mi grafika, potem się pojawia a ja jestem nadal "w tym samym miejscu" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czlowieku wiesh jak to obciaza lacze.... i tracisz limit wysylanych danych na servie... zaden pozadny admin tak nie zrobil by... chyba ze ma unlimited transfer na szybkim laczu... ale nie na polpaku tylko cos zagranicznego...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czlowieku GrayHat
![]() ![]() Mozna b cos takiego wprowadzic z odswiezaniem tylko glownej strony co np 30 sekund.... tylko czy rzeczywiscie jest to potrzebne ? |
|
|
![]()
|
|
No widzisz GrayHat, nie doceniasz możliwości tego serwisu :wink:
A jeżeli już wprowadzać takie coś - to na samej stronie głównej to faktycznie nie ma sensu, bo czy doszedł nowy post, albo temat to mało mnie interesuje... Ale gdyby zrobić takie coś np. w działach php Początkujący; php; php Pro itd. ? Jakbym już widział jak jest zatytułowany najnowszy temat, albo czy może ktoś coś dodał w starszym, równie mnie interesującym to by było chyba ciekawiej. No ale sam decydował nie będę :wink: niech się inni wypowiedzą... tylko coś czuję, że ten dział jest żadko odwiedzany ![]() [edited] No i chyba nikt nie jest takim maniakiem, żeby zaglądać co 30 sekund :wink: (moze poza Wami, admini ![]() 3/5 minut spokojnie jak już coś ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
pamiętam, że już kiedyś się nad tym zastanawialiśmy (nie jesteś pierwszy, Zajec5
![]() Jednak przyznam sie szczerze, że czasem już mam dość szukania F5 na klawiaturze, i raz na pare minut taki zabieg naprawe by się przydał. Tym bardziej, ze byłoby to najlepsze zapewnienie przetrwania sesji (choć pod tym wzgladem i tak jest już bardzo dobrze) Dlatego uważam, że pomysł, by dodać odświerzanie co np. 180 sekund na stronach: - głównej - index.php, - viewforum - viewforum.php W tym miejscu nie przeszkodzi to nikomu w czytaniu postów, a może znacznie pomóc w przeglądaniu. Choć ... ciekawe jak się to odbije na statystykach łacza... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Cóż, jakby nie patrzeć, zawsze będzie możliwość wyłączenia tego spowrotem :wink: mam coraz większe nadzieje :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a moze opcja?? wlaczane w profilu, kto chce niech ma kto nie to nie... (z mozliowscia ustawienia czasu co ile ma sie odsiwezac)
W modyfikacji phpBB nie powinno byc wiekszego problemu... |
|
|
![]()
|
|
Cytat a moze opcja?? wlaczane w profilu, kto chce niech ma kto nie to nie... (z mozliowscia ustawienia czasu co ile ma sie odsiwezac)
W modyfikacji phpBB nie powinno byc wiekszego problemu... no pomysl wlasciwie nie glupi... w wykonaniu chyba tez nie taki trudny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cóż... tam była przewaga na "nie" ale, tylko krowa nie zmienia poglądów
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.08.2025 - 12:57 |