Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [php] błąd przy dopisaniu czegoś powyżej skryptu, Wywala mi błąd jeśli dodam coś powyżej skryptów php
webspy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dlaczego wywala mi błąd jeśli dodam np jakiś tekst powyżej skryptów php, i wywala mi go dopiero wtedy jeśli ten tekst jest z enterem (czyli wtedy kiedy przesunie się cała linijka w dół).

Wygłąda to mniejwięcej tak:

Tutaj mam normalną tabele ....... (tutaj jak cos dopisze i będzie miało więcej niż jedną linijkę to wywala błąd) .. . . .
potem menu w css ............
a na dole skrypt php, który tam sobie wczytuje różne dane z pliku txt.

pod tym adresem znajduje sie ta stronka: moja strona
wszystko dziala ladnie pieknie dopóki nie dodam cos do tabeli u góry to się wszystko wali.

błąd wygląda tak:
Kod
PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by  (output started at
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 41  
  PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by  (output started at
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 41  
  PHP Warning: Cannot modify
     header information - headers already sent by  (output started at  /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152)  in
  PHP Notice: A session had
     already been started - ignoring  session_start() in
     /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php  on line 48

Ten post edytował webspy 29.04.2008, 11:13:48
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Problem poruszany na forum milion razy. Uzyj wyszukiwarki forum. Szukaj pod haslem: "headers already sent"

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
webspy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dziękuję smile.gif i przepraszam ale chciałem chyba za szybko uzyskać odpowiedź ;/
Kod
<?
ob_start();
session_start();
?>

Działa smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:09