![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego wywala mi błąd jeśli dodam np jakiś tekst powyżej skryptów php, i wywala mi go dopiero wtedy jeśli ten tekst jest z enterem (czyli wtedy kiedy przesunie się cała linijka w dół).
Wygłąda to mniejwięcej tak: Tutaj mam normalną tabele ....... (tutaj jak cos dopisze i będzie miało więcej niż jedną linijkę to wywala błąd) .. . . . potem menu w css ............ a na dole skrypt php, który tam sobie wczytuje różne dane z pliku txt. pod tym adresem znajduje sie ta stronka: moja strona wszystko dziala ladnie pieknie dopóki nie dodam cos do tabeli u góry to się wszystko wali. błąd wygląda tak: Kod PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
/var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152) in /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php on line 41 PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152) in /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php on line 41 PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/index.php:152) in /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php on line 41 PHP Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /var/www/mnt/nfs06/nfs6/html/pro/webspy.strefa.pl/root/profile_zarejestrowanych.php on line 48 Ten post edytował webspy 29.04.2008, 11:13:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Problem poruszany na forum milion razy. Uzyj wyszukiwarki forum. Szukaj pod haslem: "headers already sent"
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję
![]() Kod <? ob_start(); session_start(); ?> Działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:09 |