Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Moduł do Letno ograniczający maksymalną kwotę zakupów
hejkumkejkum
post 27.04.2008, 16:56:27
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Szukam modułu który umożliwiałby ustawienie maksymalnej kwoty dla danego konta/grupy, do której można dokonać zakupów, kwota ta wyświetlała by się w widocznym miejscu podczas zakupów, od niej odejmowane były by aktualnie dokonane zakupy co informowałoby o pozostałej gotówce. Przy próbie przekroczenia ustawionego limitu pojawiał by się stosowny monit oraz uniemożliwone było by przekroczenie tego limitu. Czy ktoś się z takim rozwiązaniem do Lento już spotkał? Czy jest to trudna rzecz do napisania dla Lento? Wiem, że jest to stosunkowo nowy sklep ale może komuś się o oczy obiło smile.gif Nie śmiem prosić o napisanie tego za darmo chyba, że ktoś bardzo by chciał :-)

Ile kosztowało by napisanie czegoś takiego? Na razie potrzebuje do eksperymentów, a nie do zastosowań komercyjnych, próbuje okiełznąć Lento ale brakuje mi tego typu funkcjonalności jak powyższy limit.
Go to the top of the page
+Quote Post
batman
post 27.04.2008, 19:01:30
Post #2

Grupa: Moderatorzy

Z tego co się orientuję, to nie ma czegoś takiego w lento, ani w "oryginale", czyli magento. Ostatnio na jednym z for znalazłem info, że jest to funkcjonalność, która zostanie dodana.
Polecam zajrzeć na lento.pl oraz magentocommerce.com.
Sklep opiera się na ZF, więc jeśli znasz ten framework, to z pewnością będziesz potrafił napisać taki moduł. Trochę może być zabawy z szablonami, są nieco zakręcone (kwestia przyzwyczajenia).

--------------------
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.07.2025 - 14:38