![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam dalem ten watek tu bo mysle ze jest to troche wyzsza polka przynajmniej dla mnie mam taki problem mam strone z kolega na ktorej chcial dodac system aliasow email/www skrypt do aliasow email napisalem i dziala jednak nie wiem co zrobic z system aliasow www czy ktos moze opisac jak to ma dzialac bo gotowy skrypt myred_14 nie chce dzialac??
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Rejstruję się i zakładam alias dla google.pl, któy wygląda tak: gooogle.alias.pl (Ty jesteś właścicielem alias.pl
![]() 2. Teraz po prostu na podstawie subdomeny (w tym wypadku gooogle) sprawdzasz adres strony (prawdziwy); 3. Pobierasz zawartość strony i wyświetlasz Tak to widzę. Przekazywanie zmiennych to też nie jest większy problem. // Przenoszę na Przedszkole // ayeo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam poczytać o czymś takim jak wildcard
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 2 Dołączył: 28.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam poczytać o czymś takim jak wildcard I trzeba pamiętać, że ta usługa nie jest na każdym serwerze. -------------------- Jeśli pomogłem to kliknij Pomógł.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:30 |