![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
Może ktoś wie czy. Jak kupiłem do firmy adobe photoshop 6 + upgrade do cs2. Mogę teraz je sprzedać i normalnie wystawić fakturę? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spytaj Adobe, oprogramowanie jest sprzedawane na zasadach licencji a nie własności. Póki społeczeństwo pozwala na takie cyrki jak własność intelektualna, póty będą takie jaja ze sprzedażą oprogramowania.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 10 Dołączył: 26.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w microsofcie "nie ma problemu", odsprzedajesz to co kupiłeś (dokładnie to samo, czyli program, jak kupiłeś z kompem to też komp, jak z innym progsem to też ten inny progs, jak z blabla, to z blabla), dalej wchodzisz do nich na stronę (jest taka do zarządzania licencjami), wypełniasz jakiś formularz i lecisz z tym formularzem do osoby, która Ci sprzedała program (nie wiem tylko czy lecisz Ty, czy ten co kupuje, bo na tym etapie się rozłączyłem)...
może w adobe są bardziej nastawieni do ludzi ![]() -------------------- Rachunkowość w biurze we Wrocławiu: biuro rachunkowe wrocław, miejca parkingowe przy Okęciu parking Okecie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 07:12 |