![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--JurekOgorek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam taki problem
zastanawiam się w jaki najprostrzy sposób zrobić panel logowaina dla użytkowników - bez rejestracji... Chodzi mi o to że: 1. Login i haslo sprawdzane sa z baza danych 2. jesli sa poprawne wyswietla dane ktore sa przypisane danemu ID, jesli ktos wpisze czyjes ID dane nie zostana wyswietlone... Tak mam zrobiony panel administratora (odrazu moze ktos pwoiedziecz czy jest w miare bezpieczny - nie potrzebuje jakis hiper zabezpieczen, nie bedzie tam danych od NASA_ Moze dalo by się to jakos wykorzystac? Jesli ktos napisze slownie lub praktycznie to bede b. wdzieczny, dobrym tutkiem tez nie pogardze - mialem gdzies jeden ale zgubilem link ![]()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
spróbuj tego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój poprzednik napisał cos takiego :
Jednak coś mi nie gra bo z tego wynika że jeżeli liczba rekordów jest 0 to wtedy loguje, nie powinno byc odwrotnie ? A ja zawsze zamiast tego stosuje inne rozwiazanie które według mnie jest bardziej bezpieczne :
Może troche spowalniać ale nie ma mowy o "SQL Injection" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
maniek rzeczywiscie sie pomylilem. autor tematu niech sobie zabezpieczy na wlasne potrzeby, bo ja mu jeszcze nie bede zabezpieczal, wystarczy ze dostal skrypt bo od kogos innego by bylo ciezko dostac bo ja sam nie moglem dostac i musialem sam zrobic:D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 22:52 |