![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, próbowałem dorobić do formularza upload loga (wybieranie loga z komputera, wypełnienie reszty pól i kliknięcie dalej), jednak ciągle albo obrazek się nie wgrywa, albo nie zapisuje adresu uploadowanego pliku do txt
Miejsce w którym zamiast zwykłego forma chce upload to Pole "Logo firmy" Oto skrypt:
Ten post edytował janek1230 24.04.2008, 16:12:16 -------------------- Pomogłem? - kliknij na pomógł :)
Nie pomofłem? - kliknij na pomógł :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Prosze poprawić temat aby był zgodny z regulaminem subforum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze poprawić temat aby był zgodny z regulaminem subforum. tak dobrze? : // ~Ociu miał na myśli dodanie odpowiednich tagów. Zapoznaj się z zasadami tego subforum. // ~webdicepl OK, to jak tytuł tematu jest ok, to proszę o pomoc ![]() -------------------- Pomogłem? - kliknij na pomógł :)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwróć uwagę na przykład pierwszy (budowa formularza)
link dodatkowo przykład zapisywania wysyłanego pliku - z tym sobie łatwo poradzisz co do dopisywania do pliku : jeśli plik nie będzie duży wykorzystaj funkcję file_get_contents oraz file_put_contents (php5) - zwracają i przyjmują zawartosć pliku jak łańcuch tekstowy. pzdr -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Szczerze mówiąc nie wiem...jak to do txt'ka dopisać, bo wiadomo z uploadem nie będzie problem...
-------------------- Pomogłem? - kliknij na pomógł :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:05 |