![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam nie wiem czy tag jest odpowiedni ale mam pytanie moja strona pod 1280x1024 wyglada dobrze nic sie nie rozciaga ani nic lecz juz pod 1024x780 rozciaga wszystko i napisy sa duze znacie jakies rozwiazania na to??
Zeby np za pomoca js jesli mozna sprawdzic rozdzielczosc a zdaje mi sie ze mozna i np zaladowac inny styl css albo cos pomozcie ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż adres tej strony, piszesz za bardzo ogólnikowo i trudno cokolwiek stwierdzić.
Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 12 Dołączył: 23.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tip: Zamiast wartości stałych przy nadawaniu wielkości używaj wielkości relacyjnych typu em/%
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
www.marcio.szu.pl probolwem w tych rozdzielczociach co mowilem i tak sie dzieje ogolnie strona jeszcze nie skonczona narazie robie dzial dla vipow wiec moze forum nie dzialac
![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyskakuje błąd podczas dodawania usera ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 12 Dołączył: 23.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj nam dane do jakiegoś demo użytkownika byśmy mogli zobaczyć, nie każdemu będzie się chciało rejestrować by Ci pomóc.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
LOGIN:uw_test
HASLO:uw_test Dzieki ze fatyge @kosmos jakie blad ci wyskakuje mi dziala innym tez pierwszy raz takie cos slysze?? Moze nie podales poprawnych danych -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ustaw wielkość czcionki w tych najważniejszych elementach (głównie body), bo np. pod Windows ustawienie małe/duże czcionki (rozdzielczość ekranu) potrafi pokisić cały układ strony.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
@erix masz racje glownie to rozmiar czcioni wszystko rozwala czyli proponujesz zeby w stylu css dodac wielkosc czcionki to jest srodkowa czesc strony tylko glowny css potem sa pod elementy
Kod .contents { text-align: justify; background: #f9f9f9; } Czyli dodac np do tego font-size:12px; i to zalatwi sprawe?? Tak samo zrobie z menu.... -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie. Zauważyłem, że nie masz w body określonego rozmiaru czcionki.
Podejrzewam, że ustawienie czcionek w systemie zmienia domyślną wartość dla rozmiaru 100% (zwykle jest to chyba 16px). Spróbuj ustawić sztywno - powiedzmy - 14px dla body. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:11 |