![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze, pomozcie mi!!! Dostalem na swieta zestaw: klawiatura [radiowa] + mysz [radiowa] z jednym nadajnikiem firmy Manhattan. Robie wszystko tak, jak trzeba. Klawiatura mi lapie sygnal, ale komp nie reaguje na mysz. Co mam zrobic? Prosze pomozcie.
-------------------- [size=9]Warsztat: Windows 98SE | Krasnal Serv 2.6 | CS Pajączek 2000 PRO v.4.8.1 | Real-Draw PRO | Photoshop 7.01
Under Construction: Midtown Madness 2 Spec [b]lllllllllll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie, ze moze to byc spowdowane:
- myszka nie ma baterii albo sa wyczerpane ![]() - myszka moze miec inny kanal do komunikacji z odbiornikiem, ktory wlasnie uzywa klawiatura (na myszce powinnien byc jakis przelacznik na inny kanal) - potrzebujesz dodatkowych sterownikow - myszka jest zepsuta |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2003 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za rady ale przelaczalem kanaly i nic. Mysle ze to moze byc zepsuta myszka [mam nadzieje ze to nie przez to, ze mi spadla z biurka], problem ze sterownikami lub to, ze mam stare wejscie na myszke i korzystam z przejscia. Mimo wszytko thx.
-------------------- [size=9]Warsztat: Windows 98SE | Krasnal Serv 2.6 | CS Pajączek 2000 PRO v.4.8.1 | Real-Draw PRO | Photoshop 7.01
Under Construction: Midtown Madness 2 Spec [b]lllllllllll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak ci spadła z biurka to daje 80% na to ze sie zepsóła..ja mam taki sam przypadek też mi spadła i mi teraz batrie nie wchodzą znaczy jedna sie trzyma a druga wypada a mi sie klapka połamała co zrobić...niestety nie jet józ na gwarancji...Myszka nazywa sie MT(Media Tech)107Optical Mouse pomóżcie...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 06:34 |