![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie, ja raczej z pytaniem :
Czy nie macie wiecej takich klimatow ? => http://www.bieniu.r0x.pl/qlimax/ :!: konkretnie to chodzi mi o jakies podobne stronki, scenki z imprezek, muza.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ciekawe - nie wiesz gdize to bedzie w nastepnym roku?
wyglada jak ibiza ale ktory klub? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wejdz na http://www.dragonteam.pl
![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.26 | PHP 4.2.3 | MySQL 3.23.52-nt
GG: 6703766 Tlen: bb-baczek@tlen.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Co tu dużo gadać - jestem pod wrażeniem tego intra.
Ech... kiedy doczekamy tego w Polsce? -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@DeyV - no jak uda mi sie zrealizowac wiekszosc moich planow to cos podobnego, nie az tak duzego stanelo by chyba w warszawie
![]() ![]() a tak serio mowiac to ja naprawde chcialbym takie cos kiedys postawic ale niestety pewnie polskie realia mnie z czasem wycisna i zmienie zdanie :/ chociaz wolal bym nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
cos pieknego ............
|
|
|
![]()
|
|
zapusccie DAP'y i inne te bajery -> filmik :!: ->
160 MB => http://www.witnet.gda.pl/~artur/Johan Gielen - Live From Trance Energy.mpeg :!: 13 minuta to poprostu jak dla mnie spelnienie :!: ogolnie taka imprezka jak dla mnie mniam .... moj cel zyciowy - moc takie cos zorganizowac ![]() pliczek moze isc z predkoscia 10KB/s wiec sie nie dziwcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ke?
Co to? Ściąga się na modemie już 20 minut i mam 9%... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Spen to wazy 160 MB jak pisalem i jest to filmik przedstawiajacy prawdziwa imprezke :!: nie zadna sciema zamula zadyma tylko cos extra, zobaczcie na te tlumy ludzi ktore tam sa i oswietlenie : jak dla mnie łał odpadam razem z krzeslem :!: to jest to :!:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ee tam.
Jak nie zapomne to w styczniu obejrze. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodajcie sobie w winampie:
http://tranceairwaves.com:9200 Jak dla mnie odlot... przynajmniej jak narazie... @Fo: Jak dla ciebie "Johan Gielen..." i QLIMAX to coś porównywalnego, to znaczy, że masz olbrzymią tolerancję do muzyki, lub jej nie słyszysz... P.S. Zajrzyj sobie na oficjalną stronę QLIMAXa... Orgazm... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: /earth/poland/gdansk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.vivaclub.pl
CLubik w sopocie -------------------- Pathfinder
PHP is here, PHP is even there, PHP is everywhere... |
|
|
![]()
|
|
nie bakus, jak dla mnie to nie jest podobne, ale poprostu robia mnie takie imprezki - sam ich klimat, wiadomo qlimax w stosunku do np. johana gielena jest to techniawa bardziej twarda, to jest jak dla mnie walenie mlotkiem o sciane ale nie powiem znajduja sie tam motywy takie ktore mi sie podobaja, to sie czuje :!: a jesli chodzi o trance energy to wlasnie mnie one podobaja sie najbardziej z calej sceny muzyki elektronicznej (techno) najbardziej. wiadomo jesli chodzi o muzyke to gusta sa bardzo rozne i jednemu podoba sie tylko i wylacznie progressive, a inny woli klimaty bardziej lajtowe -> ja uznaje jedno i drugie i trzecie i piecdziesiate, ale trance energy najbardziej... to jest cos co mnie nakreca, co pozwala mi sie podniesc z najwiekszego dolu, to jest cos co sprawia ze chce mi sie zyc jak slucham tych rytmow ... hmm, niewiem co sie ze mna dzieje jak tego slucham ale to uczucie wewnatrz mnie jest zajebiste a co lepsza .... nakreca mnie to i czuje sie wolny, czuje chec samorealizacji i moj umysl pracuje o wiele procentow lepiej, optymalniej... mysle ze oprocz kobiety ktora jest druga czescia faceta i to bez dwoch zdan nikt mi nie wcisnie kitu ze tak nie jest, to mysle wlasnie ze ten typ muzyki (imprezki trance energy) jest moja trzecia czescia ktora potrafi sprawic ze wszystko to co zle .... znika.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: /earth/poland/gdansk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak... Trance to spelnienie. Trance to rozkosz. Trance uwalnia umysly. Najlepsze moje programy tworzylem przy rytmach trance: Do, Hypetraax, Photon Project, LadyKillaz, Three Drives on a Vinyl. Trance ma to do siebie ze jak go sluchasz wpadasz w trans, rytmiczne uderzenia pozwalaja wyrownac twoj oddech, osiagasz maxymalna moc skupienia. Trance to moja extaza. Trance to sposob zycia.
-------------------- Pathfinder
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm..
coś szczerze tak od siebie ... imprezy z gorącymi 16,17-tkami już mnie nie kręcą, w zyciu do tej pory trafiło sie mi kilka imprez "masowych" na których się bawiłem wyśmienicie m.in. - koncert Metallici na stadionie w warszawie - koncert Toola w krakowie - ostatnio Bob Sinclar w wawie - jakiś czas temu Bobby McFerrin w kongresówce oczwyście mase pomniejszych też było miło przerzyć ale te utkwiły mi w pamięci... ![]() a co do imprez klubowych to nie trafia do mnie nic poza dawnym "69" i obecną "insomnią" w wawie a także imprezy latino,salsa czy afro jazzowe w tygmoncie. -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<hahaha>
wiem o czym mówisz, ale weź pod uwagę, to jak ludzie się zachowywali na jednym i na drugim (to nie dotyczy twpjej wypowiedzi... to tylko uwaga...): Qlimax - poprostu faza, trans i sam niewiem... odlot... Johan... - ludzie tam stali i rozmawiali... przyjżyj się... @Pathfinder: Bracie... wyjąłeś mi monolog z ust... ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
bakus szczerze mowiac, to wala mnie ci ludzie ktorzy byli na trance energy... niewiem po kiego wala tam poszli, niewiem czy ich ta muza kreci czy znalezli sie tam przez przypadek... szczerze mam to gdzies, a liczy sie dla mnie jedynie to jak ja sie czuje i bawie, a idac na imprezke a jesli mialbym mozliwosc pojsc sobie na takie trance energy to nie poto zeby postac i pogadac, bo jak dla mnie to lekkie zniewazenie tego co robi mr. dj na scenie, wiec jak juz isc to po to zeby sie bawic a nie zeby robic za slupek
![]() edit : @pathfinder - ja dokladam sie do slow poprzednika ![]() |
|
|
![]()
|
|
Masowki, Masowki, Masowki ....
@patrycjusz: Jesli porownujesz koncert Metallici do np Sensation w Amsterdam Arena to jakbys porownywal szmate do jedwabiu. Koncert to koncert a Trance Event to jest cos czego w slownikach jeszcze nie opisali, to jest cos pieknego, idealnego... (jak o tym mysle to az mnie ciarki przechodza) Co do 16-17 latkow, Cie zdziwie dlatego ze znam czlowieka grubo po 40-tce ktory slucha Goa/Psy Trance. Jak bylem u niego to sie zgarbilem... -------------------- Pathfinder
|
|
![]()
|
|
Cytat znalezli sie tam przez przypadek
Cytat jak juz isc to po to zeby sie bawic a nie zeby robic za slupek
I wszystko jasne... ![]() P.S. TO MÓJ TRZYSETNY POST! -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Co do szacunku dla DJ'a, mam znajomego puszcza muzyke w Blue Cafe, niektorzy mowia ze nawet lepiej sie bawia niz np w klubie Piekni i Mlodzi. Chlopak ma talent gra od roku a DJ'em sie jeszcze nie nazwal. Ma za duzy szacunek dla najlepszych DJ'i by sie tak nazwac.
-------------------- Pathfinder
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 05:06 |