![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 5.03.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przygotowalem strone, tzw wersje do druku, i chce pozbyc sie nagłówka i linku strony w wydruku. Jakies sugestie ?
![]() Pozdrwawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Z tego co mi wiadomo nie da się tego zrobić. Za to są odpowiedzialne ustawienia drukowania i zmienić je może tylko użytkownik, ale mogę się mylić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam pomysł, Utwórz pdf'a! Wychodzi właściwie na to samo user klika drukarke i jest...
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Crozin - czytaj ze zrozumieniem
![]() Chodzi o to co przeglądarka dodaje u góry strony. Zobacz sobie podgląd wydruku. Tego nie da się usunąć bez ingerencji w ustawienia drukowania, czyli od strony kodu jest to niemożliwe. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 5.03.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko fajnie, ale nie wychodzi mi wstawianie do pdf a..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
To przeczytaj sobie ten temat.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odnawiam ten temat! Jest możliwy wydruk bezpośrednio ze strony bez tworzenia pdf'a ale również bez linków i nagłówka.
Kod display: none to wszystko rozumiem, ale jak obiąć tym stylem naglowki i te linki u dołu strony? jest jakies inne rozwiązanie? Ten post edytował adiscan 20.11.2008, 12:39:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat to wszystko rozumiem No chyba nie rozumiesz. Te rzeczy dodawane są przez przeglądarke i to ewentualnie moze sobie user sam wyłączyc w swojej przeglądarce (jesli wogole)
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:58 |