![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 2 Dołączył: 25.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak pobrać strefę czasową z komputera osoby która otwiera aplikacje. Może jest jakaś funkcja javascript która wyświetla strefę czasową
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że wystarczy zwykły obiekt Date z JS. Przecież wiesz według jakiej strefy czasowej chodzi serwer więc porównujesz tą wartość z zegarem użytkownika poprzez obiekt Date. Ale tak mi się tylko wydaje
![]() edit: Kod <body>
<script type="text/javascript"> document.write(Date()); </script> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 2 Dołączył: 25.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle to wiem. ale chodzi mi o to czy jest jakaś funkcja która zwraca np: GMT +1 lub 1
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
getTimezoneOffset - pewnie tego szukasz.
Polecam mozilla developer center, gdzie znajdziesz wszystko o JavaScript i nie tylko. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:03 |