![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pewien problem ze stylami w IE, a mianowicie mam obrazek logo, którym wypleniłem komórek tabeli i wszystko pięknie, ładnie, tylko w IE obrazek jest przesunięty, ciężko stwierdzić, ale albo gubi 1px, albo dodaje (nie wiem czy to w ogóle możliwe). Oto kod: Jak rozwiązać ten problem? proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tym stylu dla tej kolumny dodaj jeszcze:
jesli nie pomoze to mozesz go przesunac ![]()
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdziłem i jednak nic to nie dało
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Mi się tak robiło, jak centrowałem i ustawiałem nieparzystą wartość dla szerokości. U Ciebie jest parzyste, to spróbuj może dodać/odjąć 1px w szerokości albo w wewnętrznej komórce, albo u rodzica.
IMHO, przydałoby się więcej kodu, jak np. ostylowanie rodzica dla całej tej tabelki, bo nie wiem, czy coś innego przypadkiem nie gryzie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 17:30 |