![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od kilku godzin bez skutku probuje zrobić coś za pomocą mod_rewrite. Napisałem prosty kontroler dla aplikacji, troszkę w zasadach działania podobny do tego z ZEND framework... Cała aplikacja znajduje sie w katalogu /www/ a w niej plik index.php Chciałem napisać reg. która przekierowuje wszystkie żądania do tego właśnie pliku.. Jednak jakkolwiek bym nie kombinował dostaję zawsze internal server error (500); Ktoś może coś podpowiedzieć ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Kod RewriteEngine On
RewriteRule ^(.*)$ index.php [L] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aktualnie mam taki kod:
Options +FollowSymLinks Options -Indexes RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/(pic|js|css|_template|_mastertemplate/.*)$ RewriteRule ^(.*)$ index.php [L] Chcialem jeszcze wykuczyc wymienione katalogi (i ich podkatalogi) z regóły ale mam chyab gdzies błąd w składni... |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Poczytaj o:
Kod RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d P.S. Dodaj bbcode. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 05:36 |