![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
czy ktoś potrafiłby mi pomóc ...dlaczego się to sypie? Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /admin/includes/classes/xml_parser.php on line 201 | | V //xml_parser.php .. 200 if ($this->text_node) 201 $this->estra[$this->index] = array_merge($this->estra[$this->index], array($this->node_name => $data)); 202 $this->text_node = false; .. Czy to coś nie tak z php4 / php5? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czytałeś dokumentację? Wątpię.
array_merge() Masz tam jak byk napisane: Cytat Ostrzeżenie Zachowanie array_merge() zostało zmienione w PHP 5. Inaczej niż w PHP 4, array_merge() akceptuje teraz tylko parametry typu array. Jednakże można użyć rzutowania typów aby łączyć zmienne innych typów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
fenks majk
![]() nie czytalem :] dziekuje ![]() ehh kombinuje jak koń pod górę i nie idzie mi tego przerobić na php5 - ciągle to inny błąd mi wylatuje :/ if ($this->text_node) $this->estra[$this->index] = array_merge($this->estra[$this->index], array($this->node_name => $data)); plizzz help ehh kombinuje jak koń pod górę i nie idzie mi tego przerobić na php5 - ciągle to inny błąd mi wylatuje :/ if ($this->text_node) $this->estra[$this->index] = array_merge($this->estra[$this->index], array($this->node_name => $data)); plizzz help |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dziękuje - wszystko gra i burczy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:59 |