![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zainstalować na swoim serwerze skrypt php Auction jednak mam problem z jego instalacją!!! Czy znalazł by się ktoś życzliwy kto chciałby mi w tym pomóc? Z góry dziękuję -------------------- Lukaszko82
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale z czym sobvie nie mozesz poradzic? wyskakuja jakies komunikaty, bledy?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę sobie poradzić z instalacją plików na serwerze.
Wgrywam na konto spakowany ZIPem plik, rozpakowuje go i kiszka. Trzeba dokonać kilku zmian w plikach a ja nie wiem jak to zrobić... Ustawiam ścieżkę do katalogu swojej strony na serwerze niby robie wszystko zgodnie z instrukcjami ale dalej nie działa. Może robie coś nie tak przy instalacji bazy MsQl Potrzebuję instrukcji lub porad od podstaw. Może ktoś dysponuje instrukcją instalacji tego skryptu w języku polskim? ![]() -------------------- Lukaszko82
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz adres twojej strony a potem admin/install.php i postępuj zgodnie z wytycznymi podowanymi przez skrypt
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ja tez mam ten sam problem jest ktos kto by mógł zainstalowac ten skrypt? bo mam problemy z baza danych. Moje gg:6645856 Bede bardzo wdzięczny. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 15:00 |