![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z masowa wysylka mailow (ok. 900 adresow). Podczas wykonywania skryptu otrzymuje blad servera 500.
Maile sa pobierane z bazy i wysylane do kazdego adresata z osobna na zasadzie:
Dodam tylko, ze jak wysylam pojedynczy mail to przechodzi bez problemu. Tak, ze pewnie wynika to z duzej ilosci adresow (chociaz nie wydaje mi sie ona tak duza). Czy ktos spotkal sie z takim problemem? Jak to ominac? Wprowadzac jakies paczkowanie, czy moze wystarczy zmienic jekies ustawienie na serwerze (set_time_limit ?)? -------------------- run Forest run ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze
gdzie on znajduje sie w petli? -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sadzilem ze sposob pobierania danych jest to istotny.
Ten post edytował jol.us_ 16.04.2008, 21:35:54 -------------------- run Forest run ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Mam problem z masowa wysylka mailow (ok. 900 adresow). Cytat Wprowadzac jakies paczkowanie Na niektórych serwerach wirtualnych jest limit wysyłanych maili np. 20 w ciągu godziny. Spytaj admina. ;] -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:39 |