![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujący sytuacje: mam dwa divy, jeden (większy) służy jako półprzezroczyste tło, drugi nakładany na niego z odpowiednią zawartością. CSS większego Diva:
CSS Diva z zawartoscia:
Efektem którego nie mogę się pozbyć jest to, że Div z zawartością jest półprzezroczysty, próbowałem już na setki sposobów i nie mogę sobie poradzić. Bardzo proszę o pomoc! Ten post edytował wookasz 16.04.2008, 14:17:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie włożyłeś przypadkiem jeden w drugi? jak masz?
jeżeli masz pierwszy wariant - to popraw na drugi i będzie ok. EDIT: a tak przy okazji - dodaj do tematu odpowiedni tag - zgodnie z zasadami publikacji na tym forum ... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie włożyłeś przypadkiem jeden w drugi? jak masz? jeżeli masz pierwszy wariant - to popraw na drugi i będzie ok. EDIT: a tak przy okazji - dodaj do tematu odpowiedni tag - zgodnie z zasadami publikacji na tym forum ... tak nie mogę właśnie zrobić bo gotowego diva z zawartością generuje mi js;/ jest jakieś inne rozwiązanie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popraw JS, albo sparsuj wynikowy kod. inaczej nic nie wskórasz...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
no to trudno;/ ale dziękuje za pomoc;-)
EOT |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 17:25 |