![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem z konwersją forum phpbb3 do iPB Kod Date: Wed, 16 Apr 2008 11:39:33 +0200 Error Number: 1054 Error: Unknown column 'user_type' in 'where clause' IP Address: 127.0.0.1 Page: /xxx/convert/index.php mySQL query error: SELECT count(*) as members FROM phpbb_users WHERE user_type <> '2' Nie wiem czy dobrze główkuję, ale tu chodzi o to, że w phpbb3 brakuje rekordu user_type? Teraz jak stworzyć taki rekord i nadać mu domyślną wartość, jestem zielony w tym temacie. -------------------- Forum komputerowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brakuje nie rekordu (wiersza) tylko pola (kolumny) - sprawdź dokładnie w dokumentacji do jakiego pola potrzebujesz się odwołać ...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba się obędzie pomoc, po prostu byłem wprowadzony w błąd, forum było oparte na phpbb2 dla potomnych tabela:
![]() -------------------- Forum komputerowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:03 |