![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 15.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Znalazlem w necie maly kod... na poczatku nic mi nie wyswietlalo wiec go troche przerobilem... ale nie moge znalezc bledu... nie chce mi zmieniac danych... prosze o pomoc...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to ma wspólnego z bazami danych, bo jak dla mnie to brak znajomości PHP.
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 2 Dołączył: 15.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zauwarzyles mistrzu programowania temat zaczyna sie od [MySql/PHP] a nie samo [MySql]... jesli chcesz sobie nabijac posty takimi wypowiedziami to lepiej nie zabieraj glosu...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@fran1o:
Może się tak nie miotaj gdy ktoś stara się naprowadzić cię na dobry tor. Moim zdaniem problem leży w sposobie odwoływania się do zmiennych przesyłanych z formularza. W czym problem? Masz pewnie wyłączone register_globals (i słusznie) a skrypt potrzebuje je włączone. Jak to obejść? Poszukaj o register_globals, poczytaj o funkcji extract lub o tablicach $_GET - może się to okazać wyjątkowo pomocne. |
|
|
![]()
|
|
Z włączonym register_globals też nie chce dzialac...
mam taki bląd: Something is wrong in your syntax obok '' w linii 1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w zapytaniu dajesz: id=$modyfikacja
a w linku masz: &idmodyf= ... No ja tu widze pewna rozbieznosc... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Temat zamkniety... zrobione...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 02:09 |