![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie
nigdy nie mialem z tym stycznosci ale klient rzucil haslo zeby mu mala aplikacje webowa zrobic korzystajaca z bazy danych z ich systemu - navision nie wiem dokladnie jeszcze co oni tam maja bo to byla jedynie luzna romozwa ale chcialbym sie do kolejnej rozmowy juz przygotowac wiec jesli sie z tym spotkaliscie to prosze napiszcie jaka tam moze byc baza danych? jak sie do niej dobrac ? ![]() z gory dzieki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy googlowanie masz zabronione
![]() Cytat MBS-NAVISION wyposażony jest w interfejs C/ODBC. Interfejs C/ODBC (ang. Open Database Connectivity), pozwala na odczyt danych MBS-NAVISION z poziomu innych programów. Można na przykład importować dane do arkusza kalkulacyjnego lub edytora tekstów i tworzyć w nim listy seryjne. Można także uzyskać dostęp do danych MBS?NAVISION poprzez Internet.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z googlem mam sie za pan brat
![]() ale chodzilo mi o jakies opinie ludzi ktorzy sie z tym juz zetkneli a nie czysto folderowe informacje ![]() z gory dzieki jak ktos jeszcze cos popelni na ten temat pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:35 |