![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż poprawiłem kod dodając tylko jedno zapytanie
Kod $db -> Execute("INSERT INTO staff (idstaff, idgracza, rank) VALUES(".$player -> id.", ".$_POST['aid'].", ".$strRank."')"); error (YOU_ADD_R." ".$_POST['aid']." ".NEW_RANK." ".$_POST['rank']."."); No ale właśnie każde zapytanie wykonuje z wyjątkiem tego powyżej. Tabela jest ok i wszystko się zgadza więc nie wiem czemu nie chce mi wykonać zapytania. Nie wyświetla żadnego errora Oto caly kod skryptu Kod if (isset ($_GET['view']) && $_GET['view'] == 'add')
{ ?></center> <br /><form method="post" action="staff.php?view=add&step=add"> ID Gracza: <input type="text" name="aid" size="20" /> jako <select name="rank"> <option value="Member">Mieszkaniec</option> <option value="Obywatel">Obywatel</option> </select>. <input type="submit" value="Dodaj" /> </form><br /><br /> <?php if (isset ($_GET['step']) && $_GET['step'] == 'add') { if ($_POST['aid'] != 1) { $strRank = $db -> qstr($_POST['rank'], get_magic_quotes_gpc()); $db -> Execute("UPDATE players SET rank=".$strRank." WHERE id=".$_POST['aid']); $db -> Execute("INSERT INTO staff (idstaff, idgracza, rank) VALUES(".$player -> id.", ".$_POST['aid'].", ".$strRank."')"); error (YOU_ADD_R." ".$_POST['aid']." ".NEW_RANK." ".$_POST['rank']."."); } } } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:18 |