![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z projektem, jego temat jest dokladnie taki jak w temacie, pytanie do ludu, czy to mozliwe do napisania, czy jest opcja abym napisal oprogramowanie , ktore bedzie przeszukiwalo na przyklad zasoby jakiegos serwisu udostepniajacego filmy, youtube, wrzuta,google? Otoż calosciowo projekt legitymuje sie takimi zalozeniami: - przeszukiwanie internetowych serwisow video - pobieranie filmow - przetwarzanie plikow video na wybrany format - archiwizacja - odtwarzanie filmow bez polaczenia z siecia Prosze o doradzenie! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z projektem, jego temat jest dokladnie taki jak w temacie, pytanie do ludu, czy to mozliwe do napisania, czy jest opcja abym napisal oprogramowanie , ktore bedzie przeszukiwalo na przyklad zasoby jakiegos serwisu udostepniajacego filmy, youtube, wrzuta,google? Otoż calosciowo projekt legitymuje sie takimi zalozeniami: - przeszukiwanie internetowych serwisow video - pobieranie filmow - przetwarzanie plikow video na wybrany format - archiwizacja - odtwarzanie filmow bez polaczenia z siecia Prosze o doradzenie! wszystko co tu opisales (z wyjatkiem przetwarzania filmow na wybrany format) jest mozliwe do zrobienia za pomoca php ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no olrajt, moze jakas mala podpowiedz, jakies drobne ukierunkowanie jak sie za to zabrac, na razie doszedlem do tego,ze niezbedna bedzie mi biblioteka cURL!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:18 |