![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na parę tygodnie przed wojem postanowiłem zacząć pisać system ogłoszeń. Koncepcje mam, co i jak powinno wyglądać wiem. Ogólnie myślałem aby zrobić jakiś darmowy bez płatności. A co do koncepcji to chciałem zrobić:
- rejestracje + logowanie - dodawanie ogłoszeń - możliwość edytowania profilu jak i ogłoszenia - system PW między użytkownikami - powiadomienie o nowym ogłoszeniu w danej kategori bądź w całym serwisie dla osób które zaznaczyły subskrypcje danej kategori. - ocena danego ogłoszenia przez moderatora - wyróznienie ogłoszenia wartego uwagi każdego usera - dynamiczne meta tagi - podziała na kategorie, miasto oraz wojewodztwo - moderacja dodawanych wpisów - powiadomienie na maila o nowej wiadomości PW - status danego ogłoszenia, czyli czy jeszcze aktualne czy już nie etc... - możliwość dodania miniaturski danego przedmiotu A co do designu, myślełem nad jakimś przyjemnym i estetycznym oraz miłym dla oka, oczywiście przy użyciu css i xhtml z dodatkami grafiki tak aby to wszystko w miare dobrze skomponowane. Najważniejsze jest dla mnie wasze zdanie, co powinien mieć serwis z ogłoszeniami z którego sami chętnie byście korzystali? Oraz jakie według Was powinny być jeszcze opcje oprócz tych co wymieniłem. Ten post edytował ExPlOiT 13.04.2008, 00:26:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:18 |