![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak zrobić żeby tło na stronie (czysty żółty kolor, bez żadnych obrazków) wydłużał się w zależności od ilości wpisanego tekstu?
Zrobiłem coś takiego w stylach padding-bottom:10000px; margin-bottom:-10000px; i działa tak jak chcę, ale tlyko pod IE w wersji 6. Jak zrobić, żeby ta opcja była standardowa dla każdej przeglądarki, a przynajmniej dla OPERY, FirefoX'a, Mozilli no i IE? Ten post edytował tomsi 12.04.2008, 18:19:55 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro samo żółte bez niczego to po co nadajesz paddingi?
Czy tło dotyczy całes strony? Jeśli tak to może: CODE html, body { margin:0; padding:0; overflow:auto; background-color:#FFF;} i sie wyswietli na pewno w FF i IE, a jak tło jakiegoś diva to pewnie masz problem z rozciąganiem jednego diva względem drugiego. Zajrzyj: http://www.ucho24.info/porady/szablon.php -------------------- --- www.NeatGroup.pl ---
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:19 |