![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wiem,wiem, licznik odwiedzin był już przerabiany ze sto razy, ale ja - jako że jestem osobą ambitną ![]()
Please, help me ![]() EDIT by Nevt: w celach demonstracji edycji tematu. Pod postem każdy autor ma guziczek "Edytuj". Po kliknięciu wybieramy opcję "Pełna edycja". W okienku które się wyświetli mamy pola "Tytuł tematu" i "Opis tematu". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poprawić temat na zgodny z zasadmi publikacji na forum Przedszkole! (brak tagu)
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Co to znaczy "nie dziala"
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak się poprawia temat? Aż mi głupio pytać o takie rzeczy, lae nie mogę znaleźć opcji do poprawienia
Nie działa, czyli wyrzuca błąd: Cytat Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\xampp\htdocs\mojastronka\counter\counter1.php on line 16 1 To tak jakby znaczyło, że źle pobieram z bazy Ten post edytował weddingPlannerka 10.04.2008, 10:16:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
mysql_query ma 1 parametr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mysql_query ma 1 parametr To chyba w twojej narysowanej wersji. mysql_query" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:51 |