![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki duży problem...otóż mam kod html w którym po najechaniu na tekst pokazuje się "dymek" i fajnie działa, ale jak chce aby dymek się pokazał w tekście który jest w tabeli to już nie działa
![]() ![]() Tak działa:
A tak nie:
-------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy od tego, że tabela ma ściśle określoną budowę:
Kod <table> Nie możesz między <tr>, a <td> wpleść sobie jakiś spanów czy divów.<caption>to jest opcionalne</caption> <thead><tr><th>theada, tfoota i tbody mozna niby opuscic</th></tr></thead> <tfoot><tr><td>patrz wyzej</td></tr></tfoot> <tbody> <tr> <td>w thead i tfoot darowałem sobie formatowanie, aby kod nie był zbyt rozległy</td> </tr> </tbody> </table> Do f-cji Chmrka() możesz sobie dodać 3-ci argument - ID chmurki, a potem zamiast latać po drzewie DOMu użyj document.getElementById() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm...nie z tego co napisałeś nie rozumiem
![]() EDIT: Już zacziłem o co chodzi ![]() Pozdr0 Ten post edytował Elber 16.04.2008, 14:28:44 -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 14:25 |