![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam skrypt na rejestracje i działa idealnie! Tylko jeśli rejestruje jakaś osobe to po wysłaniu rekordu, nie moge się i tak zalogować ponieważ nie ma wpisanego w kolumne acces >root<. Chciałbym żebyśćie mi pomogli w naprawieniu tego, o to skrypt:
Podsumowanie: Proszę żeby ktoś pokazał gdzie wstawić coś by do zarejestrowanego nowego użytkownika dopisywało root w kolumnie acces.! Zgóry dzięki! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem to linia 34. Nie wiem dokładnie jaką masz kolejność pól w tabeli "user", więc przyjąłem że acces jest ostatnie, ale generalnie to chyba o to ci chodzi.
Ten post edytował soulreaver1 9.04.2008, 19:25:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 8.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok nie w tej kolejności ale zmieniłem i działa!
Thx masz reputa 'pomógł'. A i mam pyt jeszcze jak zrobić odczytywanie z access że jak zaloguje się na użykownika o access admin to żeby rozpoznawało ten access i wyświetlało odpowiednie linki które sam se ustawie. I jak zabezpieczyć pliki admina do sterowania stroną? Co na poczatku wstawić? Bo do zabezieczenia stron dla niezarejestrowanych użyłem:
Z tym do admina chyba zamienić trzeba z na
A na to 1 pytanko zna ktoś odpowiedź ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 6 Dołączył: 1.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ok a pomoże ktoś z innym problemem opisany wcześniej;)
Czy to wylogowywanie jest napisane poprawnie?? I co mam wpisać w ten session name czyli NazwaSesji?? Ten post edytował gomez 9.04.2008, 21:15:55 |
|
|
![]()
|
|
Jak na moje oko to nie jest logowanie. Po prostu rozpoczyna sesję / lub odtwarza bieżącą, i po chwili ją zamyka.
session_name() zwraca nazwę bieżącej sesji. Jeśli podano parametr name, nazwa bieżącej sesji zostanie zmieniona na tą wartość. Ten post edytował soulreaver1 9.04.2008, 21:16:04 |
|
|
![]()
|
|
Sorry chodziło mi o wylogowywanie..
![]() A co do tego session_name() to co ja tam miałem wpisać? ![]() |
|
|
![]()
|
|
powinno działać, w session_name() wpisz nazwę sesji którą chcesz zamknąć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.08.2025 - 15:53 |