![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam utworzoną bazę , a wniej dwie tabelę na serwerze zrobione przez admina. Baza jest w mssql.Ze swojego kompa mogę z poziomu accessa je oglądać przez ODBC. Jednak admin zachorował , a ja potrzebuję zrobić nową tabelę.Zrobiłem tak że stworzyłem tabelę w ACCESSIE ,i exportowałem ją przez ODBC do mojej bazy na serwerze. Niesety ona(tabela) nie działa , nic mi się z niej nie wyświetla , mimo iż widzę z ACCESSA że są w niej dane. Jak podłącze tabele zrobione przez admina , to skrypty działają(dane się pokazują z tych tabel). pomóżcie , co robić? dzięki jak zwykle za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
być może jest to problem uprawnień - ale tylko zgaduję - pokaż kod z zapytaniami i połączeniem, pokaż jakie błędy ci zgłasza - przyczyn może byc mnóstwo ...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 19:17 |