![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prolem , jak mozna wczytac plik .php i bo mialo tak byc: nie wczytac </textarea> w drugim pliku ( cos.php) .. dlugi blad ...
edit.php:
cos.php (przykladowy skrypt)
Ten post edytował suryx 9.04.2008, 16:44:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Prolem , jak mozna wczytac plik .php i bo mialo tak byc: nie wczytac </textarea> w drugim pliku ( cos.php) .. dlugi blad ... Proszę... przepisz to jeszcze raz - po polsku jeśli można prosić ![]() Chodzi o to, aby wczytać do tego <textarea> w edit.php zawartość pliku cos.php (fragment do pierwszego <textarea>)? Może tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jak mozna wczytac plik .php i bo mialo tak byc: nie wczytac </textarea> w drugim pliku ( cos.php) .. dlugi blad ... ![]() oto ci chodzi:
? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@crozin tak chodzi mi ze twoj odpowiedz jest prawda ...
ale jest blad :
przepraszam za klopoty pisanie po polsku ;p @nospor dziekuje , nie chodzi mi co podales .. Ten post edytował suryx 9.04.2008, 17:31:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@crozin tak chodzi mi ze twoj odpowiedz jest prawda ... ale jest blad :
przepraszam za klopoty pisanie po polsku ;p @nospor dziekuje , nie chodzi mi co podales .. Kurde zeby nawet sie nie chcialo sprawdzic w manualu jak sie nazywa dana funckja file_get_contents() literowka byla ![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę poprawić temat na zgodny z zasadami publikacji na forum Przedszkole!
I see, that polish is a little problematically for you. Mayby english will be a better way: you must add [php] tag at the beginning of the subject, this is very important rule on Przedszkole subforum! -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:42 |