![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 1 Dołączył: 29.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam ciekawego rozwiązania na sortowanie headerów maili pobranych przez imap, a dokładnie chodzi mi o ich wyświetlanie. Nie chcę by w każdej linii wyświetlać datę przyjścia wiadomości tylko podzielić je na działy (generalnie tak samo jak ma onet) Wyobrażam sobie to tak: Dzisiaj---------------------- 1. [ ] zenek@domena.pl "pozdrów mamę" .... 2. [ ] on@domena.pl "co tam" .... 3. [ ] ona@domena.pl "spam" .... Wczoraj--------------------- 4. [ ] zenek@domena.pl "pozdrów mamę" .... 5. [ ] on@domena.pl "co tam" .... Środa----------------------- 6. [ ] xxx@xxx.pl "free xxx again" .... Piątek----------------------- 7. [ ] xxx@xxx.pl "free xxx" .... Weekend----------------------- 8. [ ] my@php.pl "php" .... Zeszły tydzień----------------- 9. [ ] tak@tak.pl "tak" .... 10. [ ] nie@nie.pl "nie" ... Itp... po zeszłym tygodniu może być po prostu "starsze". aktualnie mój kod wygląda w ten sposób:
EDIT. za najciekawszy pomysł, który zastosuje postaram się jakoś odwdzięczyć. Ten post edytował ze4lot 8.04.2008, 20:42:33 -------------------- ze4lot.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:32 |