![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wsykauj mi tak fajny błądzik:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/qba10/public_html/osp/index.php:2) in /home/qba10/public_html/osp/sys/tajne/config.php on line 64 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/qba10/public_html/osp/index.php:2) in /home/qba10/public_html/osp/sys/tajne/config.php on line 64 oto kod pliku:
O co tutaj chodzi miej więcej. Gdzie mam błąd { by nie było ale ja z anglikiem zapanbrat zamocno nie jestem ![]() -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Daj session start przed wszystkim na samej gorze
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic to nie daje, a dziwi mnie to jescze ponieważ mam ten plik cms'u podłaczony pod inną stronę i wszsytko jest git.
@Edit: Oki problem załatwiony, ale to jest głupie. Poprostu ten plik includuje do innego pliku i linika o includowaniu była 3, 2 był znak <?, a 1 bylo puste. przesunełem wszytko o jedną linijkę i jest gitarka. Jakie to głupie. Ten post edytował qba10 8.04.2008, 17:28:03 -------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To daj ob_start() na poczatku pliku ale jak kiedys powiedzial jeden mod to tylko obejscie problemy nie jego rozwiazanie i mial racje
![]() EDIT; no to spoko ![]() Ten post edytował marcio 8.04.2008, 17:28:46 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:39 |